Van een consult mag u het volgende verwachten

Als u kiest voor begeleiding door Daan Akkerman voor het meester worden van uw problemen op uw levenspad, zal Daan u met het volgende kunnen helpen:
- budgetteren 
- omgaan met agressie van u zelf maar ook van anderen
- sociale contacten aangaan en onderhouden, met u, naar voor u moeilijke situaties mee gaan op lokatie en u daarin begeleiden
- het doorspreken van achterliggende sociale problemen met uw leefomgeving en natuurlijk al dat waarin u vindt dat u ook daarin begeleiding nodig hebt.

Indien u dat wenst mag het consult begeleiding opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Honorarium 

Het honorarium voor een consult bedraagt € 120,- contant, dit is inclusief 21% btw, verzekeringen en kantoorkosten.

NB: Dit honorarium was 12 jaar lang €100,- en werd door inflatie en stijgende kosten op 1 januari 2023 aangepast.

 


Consult

Het aanvragen van een consult kan telefonisch en ook per email. Bij ‘geen gehoor’ kunt u een bericht inspreken, ik bel altijd zo snel mogelijk terug. Elk consult wordt in overleg met u bevestigd.
Uw keuze om te boeken:
• per tel./app: 06 5310 4794
• of u vult onderstaand formulier in (daarna op de blauwe knop klikken):
Werkwijze

Via helderziende, mediamieke waarnemingen (stemmen, intuïtie en beelden uit de geesteswereld) wordt u een uur lang geholpen. Een intakegesprek voortijds is niet nodig, daar uw verschijning als zodanig al voldoende zegt over de reden van uw komst. U hoeft niet bang te zijn dat u informatie krijgt die u niet aankan, de geestelijke wereld geeft namelijk altijd dat door wat u op dat moment moet weten. Door een aura- en chakra-reading wordt aan de hand van uw aura en de chakra's informatie afgelezen hetgeen informatie geeft voor uw toekomstinvulling en tevens verduidelijking geeft over uw levensweg, zogezegd uw karma, vanuit vorige levens. Indien gewenst kunt u foto's meenemen van mensen waarover u vragen hebt aangaande uzelf. 

De informatie die u krijgt is uniek!
Een aura en chakra reading, informatie over uw gids, informatie over en van overleden dierbaren, informatie over uw levensdoel, informatie over uw vorig leven, informatie over dat wat nu voor u actueel is en over uw toekomst. Soms krijgt u ook informatie over uw gezondheid, met goede tips uit de geestelijke wereld waar u op kunt letten.

Opnemen consult
Indien u dat wenst mag het consult opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Afspraak maken voor het maken van afspraken, zie menu hierboven Contact. U kunt ook mailen, vermeld dan uw adres en telefoonnummer dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd, u kunt ook mailen daanakkerman@icloud.com

Begeleiding
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee Groningen. Hij geeft consulten (in Amsterdam, Klarenbeek en stad Groningen) Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd. U kunt voor persoonlijke begeleiding afspraken maken met Daan Akkerman.

Locaties voor consulten

  • Groningen
  • Amsterdam
  • Klarenbeek (nabij Apeldoorn)
Nieuw adres in Groningen

Hereplein 3 (zie afbeelding) is centraal in het hartje van de stad Groningen gelegen, met alle mogelijkheden tot parkeren in één van de twee parkeergarages nog geen 200 meter verderop. Ook stopt de bus schuin tegenover het pand. Het centraal station is op nog geen vijf minuten loopafstand. Ideaal dus.

Groningen

Amsterdam

  • 06 5310 4794
  • Marnixstraat 130H
    1015 WX Amsterdam

Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

AGENDA LEZINGEN 2022

Voorzichtig proberen wij (Esoterisch Genootschap) weer de lezingen op te pakken zonder dat wij de bezoekers in gevaar willen brengen door besmetting met het Covid-19 virus, ook willen wij beantwoorden aan de maatregelen die de regering stelt, niet omdat wij zo volgzaam zijn, maar juist zodat wij in de toekomst ook lezingen en bijeenkomsten kunnen blijven organiseren en niet een ‘verboden’ organisatie worden die zich niet aan de wettelijke soms onzin-regels heeft gehouden.

Alle bezoekers van de lezingen wordt gevraagd zich van te voren aan te melden, via email info@esoterischgenootschap.nl of per telefoon 06 5310 4794. Op volgorde van binnenkomst zullen wij dan de reserveringen aannemen.

Datums

GRONINGEN

wo. 14 sept. 2022

wo. 19 okt. 2022

wo. 16 nov. 2022

 

LEEUWARDEN

vr. 16 sept. 2022

vr. 21 okt. 2022

vr. 18 nov. 2022

 

APELDOORN / KLARENBEEK

wo. 28 sept. 2022

wo. 26 okt. 2022

wo. 30 nov. 2022

 

LOCATIES

GRONINGEN
‘MFC De Wijert/Helpman’
P. C. Hooftlaan 1
9721 JM Groningen
050 5275407
www.mfcgroningen.nl

LEEUWARDEN
‘Odd Fellowhuis’
Emmakade ZZ 48 

8933 AT Leeuwarden
www.frisialoge.nl

KLARENBEEK
‘Jo-Coaching’
Hanekerweg 15
7381 AM Klarenbeek
06 5264 3400 of 06 5310 4794

 

September 2022 :

Verleden, Heden en Toekomst van Mars

De Babyloniërs noemden de planeet naar de god van vuur, oorlog en vernietiging: Nergal waarschijnlijk vanwege zijn rode kleur. De Oude Grieken stelden Nergal gelijk aan hun god Ares noemden de planeet “De ster van Ares" betekent. Alle culturen wijzen aan de planeet het ele- ment vuur toe. Maar was Mars ooit be- woond? Had Mars ooit een atmosfeer, en hoe staat de planeet nu werkelijk in de aandacht van de wetenschap en we- reldmachten? Zal de mens Mars weer vruchtbaar maken en ooit op Mars wo- nen? Deze vragen en nog veel meer zal Daan Akkerman beantwoorden in deze lezing.

 

Oktober 2022

Wat is een tweelingziel?

Hoe verloopt het contact met je twee- lingziel? Waarom ben je soms wel geza- menlijk geïncarneerd en waarom soms niet? Kan je tweelingziel ook je gids zijn? Hoe herken je je tweelingziel? Op deze vragen zal Daan Akkerman ingaan in deze boeiende lezing en natuurlijk ook op al uw vragen aangaande dit thema.

Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog

 

November 2022:

Onze Geboorte in de Kosmos

Een ding staat vast indien wij geboren worden zullen wij ook weer sterven, die dag komt voor ons allemaal eens. Maar wat komt er dan daarna? Atheïsten menen dat er daarna niets meer is zoiets van dood is dood, daarna is er niets meer! Maar de meeste mensen op aarde nemen aan dat er na de dood er een hiernamaals is, hoe dat is daar lopen de meningen nogal over uit een. Sommigen nemen de Bijbel als lei- draad anderen de Koran of Tora en andere heilige geschriften. Wat is de overeen- komst van al deze geloven? Spiritualisten nemen aan, meestal gestoeld op de aanname dat er reïncarnatie bestaat, dit is dan meestal gefundeerd op het Taoïsme of Hindoeïsme/ Boeddhisme. Maar ook oude culturen zoals het Sjamanisme en andere ‘natuur’ volkeren nemen aan dat er geestelijk leven is na de dood. Is er leven na de dood? Zijn daar bewijzen van? Hoe gaat het als we weer worden geboren in de Kosmos?

 

Enkel bij aanmelding svp max. 30 personen 065310474

 

Consult aanvragen

Consulten weer mogelijk
Doordat de beperkingen als gevolg van het corona-virus versoepeld zijn, is het boeken van een consult weer mogelijk.

Enkele restricties
Wanneer u langskomt is er een aantal veranderingen om rekening mee te houden:
• Door de corona-maatregelen moet ik u vragen om op de afgesproken tijdstip binnen te komen. Indien u eerder aankomt kunt u bijvoorbeeld in uw auto wachten.
• Helaas kan ik u geen drinken aanbieden, maar u kunt wel gebruik maken van het toilet. Raak zo min mogelijk oppervlakken aan.
• De handen schudden is niet mogelijk en we moeten anderhalf meter afstand van elkaar houden. Gelukkig is dat in mijn praktijk goed te doen. Als helderziende kan ik mijn beroep uitstekend zonder fysiek contact uitoefenen.

Afspreken
Een consult kan van persoon-tot-persoon op een van de drie locaties, of u kiest voor een Skype-gesprek achter uw pc.
• Op locatie
Met een emailberichtje kunt u uw voorkeur voor een of meer datums en tijdstippen doorgeven. Ook kunt u kort aangeven, maar niet verplicht, wat u graag besproken zou willen zien. Vermeld s.v.p. uw naam en telefoonnummer, dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd.
Klik hier om uw afspraak d.m.v. een emailbericht te regelen.
U kunt ook met 06 5310 4794 bellen of Whatsapp gebruiken.
• Met Skype
Voeg dan Daan Akkerman als contactpersoon aan uw adressen/ contacten toe en maak voor het Skype consult het bedrag van € 120,- op de ING rekening IBAN NL56 INGB 0751 1192 88 (BIC INGBNL2A) over.

Bevestiging
Na uw aanvraag wordt het gewenste consult (als regel) met enkele werkdagen van onze kant bevestigd.

 

Iliomare

In de praktijk van Daan Akkerman worden diverse homeopathische producten van Illiomare gebruikt.